სიბლანტის წარმადობაზე დამოკიდებულების ექსპერიმენტული კვლევა საფილტრაციო ხსნარებში

ავტორები

ნაშრომში მოცემულია სასმელი წყლის და შაქრის სიროფის კონსტინტენციის ხსნარის  სიბლანტის მაჩვენებლების დამოკიდებულება  წარმადობაზე. დადგინდა, რომ ტემპერატურის გაზრდა  ამცირებს სიბლანტეს, წრფივ ფუნქციონალურ დამიკიდებულებას ამყარებს მემბრანული პროცესის ხვედრით წარმადობასთან და ხელს უწყობს ოპტიმალური ასიმპტოტური რეჟიმული პარამეტრების რეალიზაციას.

ამ ავტორ(ებ)ის ყველაზე წაკითხვადი სტატიები

მსგავსი სტატიები

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> 

თქვენ ასევე შეგიძლიათ მსგავსი სტატიების გაფართოებული ძიების დაწყება ამ სტატიისათვის.