1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები

ზოგიერთი კენკროვანი კულტურის სწრაფი გაყინვის ტექნოლოგია

კენკროვანი კულტურა სწრაფი გაყინვა ანტიოქსიდანტობა ვიტამინი C

ავტორები

ტომ. 6 No. 2 (2024)
სტატიები
April 16, 2024

ჩამოტვირთვები

სტატიაში განხილულია ისეთი კენკროვანი კულტურების გრძელ­­­ვა­დიანი შენახ­ვის ტექნოლოგია, რომლებიც ითვლება მალფუჭებად პროდუქ­ტებად. შემუშავებული მეთოდით შესაძლებელია მათი შენახვა სწრაფი გაყინვით ექ­ვსი თვის განმავლობაში გარეგნობისა და ბიოქიმიური მაჩვენებლების შენარჩუნებით.

ამ ავტორ(ებ)ის ყველაზე წაკითხვადი სტატიები

მსგავსი სტატიები

1 2 3 4 5 6 > >> 

თქვენ ასევე შეგიძლიათ მსგავსი სტატიების გაფართოებული ძიების დაწყება ამ სტატიისათვის.