1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები

ყველა კატეგორია

ლამზირი ბერაძე, იოსებ ბასილია, რუსუდან ტაკიძე, ესე ჯაყელი, გიორგი საჯაია
199-211
დაფნის (Laurus nobilis L.) მცენარის მიკობიოტა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.26
PDF
ქეთევან ბერიაშვილი, სოფიო ძნელაძე, ელენე სორდია
74-78
ზოგიერთი კენკროვანი კულტურის სწრაფი გაყინვის ტექნოლოგია
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.09
PDF (English)
ნანა ჯაბნიძე, მამუკა ცეცხლაძე, ნანი აფციაური, თამილა არდემანაშვილი, ხათუნა ბოლქვაძე, მაკა მურადაშვილი
7-14
კარტოფილის ჯიში „სილვანას“ ზრდა-განვითარების თავისებურებების შესწავლა აჭარის პირობებში
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.02
PDF (English)
ნინო გერგაული, ქეთევან მჭედლიძე, ჯემალ ანელი
232-242
საქართველოს ფლორის ენდემური მაყვლის სახეობის - Rubus cyri Juz. მიწისზედა ვეგეტატიურ ორგანოთა მიკროსტრუქტურული თავისებურებანი
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.29
PDF
(თემურ რევიშვილი, ირაკლი ჩხიკვიშვილი, ნუნუ გოგია, მანანა ესაიაშვილი, დავით ჩხიკვიშვილი, ბახვა დოლიძე, ეკატერინე გობრონიძე
395-404
ფიქსაციის მეთოდების გავლენა მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.41
pdf (English)
თამარ ჯიბლაძე
212-226
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ აგროპროდუქტებში მიმდინარე ბიოქიმიური ცვლილებები: კვლევა [PHDF-23-3114] განხორციელდა შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის მხარდაჭერით
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.27
PDF
თამარ ჯიბლაძე, თამარ ფალავანდიშვილი, რამაზ ქაცარავა
1-10
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ ვაშლსა და ბანანში შაქარმჟავა ინდექსის ცვლილებების შესწავლა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.01
PDF (English)