1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები
მთავარი
ჟურნალის შესახებ
ისტორია
ეთიკა და პოლისები
სარედაქციო პოლიტიკა
საგამომცემლო ეთიკა
მიზნები და ამოცანები
დარეგისტრირდი რეცენზენტად
რეცენზენტთათვის
რეცენზენტები
პლაგიატის პრევენცია
ინდექსირებულია
რედაქცია
ავტორებისთვის
მიმდინარე
არქივი
კონტაქტი
რეგისტრაცია
შესვლა
Change the language. The current language is:
ქართული
English
Русский
რეგისტრაცია
შესვლა
Change the language. The current language is:
ქართული
English
Русский
1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები
7 ელემენტი
ყველა კატეგორია
ლამზირი ბერაძე, იოსებ ბასილია, რუსუდან ტაკიძე, ესე ჯაყელი, გიორგი საჯაია
199-211
დაფნის (Laurus nobilis L.) მცენარის მიკობიოტა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.26
PDF
ქეთევან ბერიაშვილი, სოფიო ძნელაძე, ელენე სორდია
74-78
ზოგიერთი კენკროვანი კულტურის სწრაფი გაყინვის ტექნოლოგია
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.09
PDF (English)
ნანა ჯაბნიძე, მამუკა ცეცხლაძე, ნანი აფციაური, თამილა არდემანაშვილი, ხათუნა ბოლქვაძე, მაკა მურადაშვილი
7-14
კარტოფილის ჯიში „სილვანას“ ზრდა-განვითარების თავისებურებების შესწავლა აჭარის პირობებში
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.02
PDF (English)
ნინო გერგაული, ქეთევან მჭედლიძე, ჯემალ ანელი
232-242
საქართველოს ფლორის ენდემური მაყვლის სახეობის - Rubus cyri Juz. მიწისზედა ვეგეტატიურ ორგანოთა მიკროსტრუქტურული თავისებურებანი
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.29
PDF
(თემურ რევიშვილი, ირაკლი ჩხიკვიშვილი, ნუნუ გოგია, მანანა ესაიაშვილი, დავით ჩხიკვიშვილი, ბახვა დოლიძე, ეკატერინე გობრონიძე
395-404
ფიქსაციის მეთოდების გავლენა მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.41
pdf (English)
თამარ ჯიბლაძე
212-226
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ აგროპროდუქტებში მიმდინარე ბიოქიმიური ცვლილებები: კვლევა [PHDF-23-3114] განხორციელდა შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის მხარდაჭერით
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.27
PDF
თამარ ჯიბლაძე, თამარ ფალავანდიშვილი, რამაზ ქაცარავა
1-10
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ ვაშლსა და ბანანში შაქარმჟავა ინდექსის ცვლილებების შესწავლა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.01
PDF (English)
×
მომხმარებლის სახელი
*
სავალდებულო
პაროლი
*
სავალდებულო
დაგავიწყდათ პაროლი?
ცვლილების გარეშე დატოვება
შესვლა
No account?
Register here