1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები
მთავარი
ჟურნალის შესახებ
ისტორია
ეთიკა და პოლისები
სარედაქციო პოლიტიკა
საგამომცემლო ეთიკა
მიზნები და ამოცანები
დარეგისტრირდი რეცენზენტად
რეცენზენტთათვის
რეცენზენტები
პლაგიატის პრევენცია
ინდექსირებულია
ძებნა
რედაქცია
ავტორებისთვის
მიმდინარე
არქივი
კონტაქტი
შესვლა
Change the language. The current language is:
ქართული
English
Русский
შესვლა
Change the language. The current language is:
ქართული
English
Русский
1.1 აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები
11 ელემენტი
ყველა კატეგორია
ლამზირი ბერაძე, იოსებ ბასილია, რუსუდან ტაკიძე, ესე ჯაყელი, გიორგი საჯაია
199-211
დაფნის (Laurus nobilis L.) მცენარის მიკობიოტა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.26
PDF
ქეთევან ბერიაშვილი, სოფიო ძნელაძე, ელენე სორდია
74-78
ზოგიერთი კენკროვანი კულტურის სწრაფი გაყინვის ტექნოლოგია
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.09
PDF (English)
ნანა ჯაბნიძე, მამუკა ცეცხლაძე, ნანი აფციაური, თამილა არდემანაშვილი, ხათუნა ბოლქვაძე, მაკა მურადაშვილი
7-14
კარტოფილის ჯიში „სილვანას“ ზრდა-განვითარების თავისებურებების შესწავლა აჭარის პირობებში
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.02
PDF (English)
ალექსანდრე ვანიშვილი, სოფიკო კვინიკაძე
206-214
პოლი(ამიდ-თანა-ესტერ ამიდები)ს სინთეზი და წინასწარი დასკვნები
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.03.19
PDF (English)
ნინო გერგაული, ქეთევან მჭედლიძე, ჯემალ ანელი
232-242
საქართველოს ფლორის ენდემური მაყვლის სახეობის - Rubus cyri Juz. მიწისზედა ვეგეტატიურ ორგანოთა მიკროსტრუქტურული თავისებურებანი
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.29
PDF
იზოლდა მამულაიშვილი, ეკატერინე გობრონიძე
110-123
სტევიის კულტურის აგროტექნოლოა საქართველოში
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.04.11
pdf
(თემურ რევიშვილი, ირაკლი ჩხიკვიშვილი, ნუნუ გოგია, მანანა ესაიაშვილი, დავით ჩხიკვიშვილი, ბახვა დოლიძე, ეკატერინე გობრონიძე
395-404
ფიქსაციის მეთოდების გავლენა მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.41
pdf (English)
თამარ ჯიბლაძე
212-226
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ აგროპროდუქტებში მიმდინარე ბიოქიმიური ცვლილებები: კვლევა [PHDF-23-3114] განხორციელდა შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის მხარდაჭერით
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.27
PDF
თამარ ჯიბლაძე, თამარ ფალავანდიშვილი, რამაზ ქაცარავა
1-10
ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით დაფარულ ვაშლსა და ბანანში შაქარმჟავა ინდექსის ცვლილებების შესწავლა
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.01
PDF (English)
ნოდარი შოშიტაშვილი, გულნარი ჩხუტიაშვილი
225-232
ქართული ხორბალი და მისი მოხმარების სოციალურ-კულტურული ასპექტები
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.03.22
PDF (English)
ზურაბ ბუკია
243-248
ციტრუსოვანთა (Citrus) ბიომრავალფეროვნება და ჯიშთშექმნა -კონსერვაციის ზოგიერთი საკითხი: სტატია გამოიცემა ბათუმის საერთაშორისო კონფერენციის - "ბიომრავალფეროვნების ცალკეული კომპონენტის შესწავლა, დაცვა, შენარჩუნება, გონივრული გამოყენება“ ფარგლებში.
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.04.22
pdf
×
მომხმარებლის სახელი
*
სავალდებულო
პაროლი
*
სავალდებულო
დაგავიწყდათ პაროლი?
ცვლილების გარეშე დატოვება
შესვლა