3.2 ქიმია

ყველა კატეგორია

ნათია ჯალაღონია, თინათინ კუჭუხიძე, ნინო დარახველიძე, თამარ არჩუაძე, ლეილა კალატოზიშვილი
262-266
გრაფენის ოქსიდის მიღება გაფრქვევა-გაშრობის მეთოდით
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.32
PDF (English)
მანუჩარი ჩიქოვანი, ნატალია კუპატაშვილი, ნაირა ენდელაძე, კახა რუხაია, მარიამ მახარეიშვილი
433-438
ვანის მუნიციპალიტეტის სოფელ სალომინაოს ზოგიერთი წყაროს ჰიდროქიმიური ანალიზი
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.45
pdf (English)
ჯაბა ტყემალაძე, თორნიკე სამანიშვილი
36-50
მინერალური ნაყინი აუმჯობესებს ვარჯიშის შემდეგ ფიზიოლოგიური ფუნქციების აღდგენას უკეთესად, ვიდრე ზღვის სიღრმიდან წყალი
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.02.04
PDF (English)
ნონა ბოლქვაძე, სოფიო გვიდანი, რუსუდან ურიდია, ნანა წეროძე, ნინო ქავთარაძე, ლეილა ტატიაშვილი, ნინო ქარქაშაძე
112-119
საკვები პროდუქტების გადამუშავების დროს საგემოვნო და სურნელოვანი ნაერთების წარმოქმნა მაილარდის რეაქციით
https://doi.org/10.52340/gs.2024.06.01.14
PDF (English)