სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე

სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე

Авторы

Ключевые слова:

მანდარინი, სასუქები, უნშიუ

Аннотация

ჩვენი კვლევა მანდარინ უნშიუს ნაყოფების აქროლადი კომპლექსის ფენოლური კვების რეჟიმის გავლენის შესწავლის გაგრძელებაა.

Скачивания

Данные скачивания пока недоступны.

Библиографические ссылки

ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთში მონოტერპენული ნახშირწყლების ფრაქციის შედგენილობაზე.//სუბტროპიკული კულტურები N 1, 1980

გულთამზე თავდგირიძე, & ლევან ხარებავა. (1981). მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა. სუბტროპიკული კულტურები, 4(174), 38-43.

ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთის შემადგენლობაზე.// სუბტროპიკული კულტურები N 5, 1984.

ე. მ. ჯაყელი, გ. ხარებავა - ეტრელის, ჰიდრელის და დიჰიდრელის გავლენა ფორთოხლების-ადგილობრივისა და ვაშინგტონ-ნაველის ნაყოფების აქროლად კომპლექსზე.//სუბრტროპიკული კულტურები N 1, 1991 წ.

Опубликован

1992-06-09

Как цитировать

თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1992). სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე. Субтропические культуры, 6, 68–71. извлечено от https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2879

Выпуск

Раздел

Articles
Loading...