სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე
Keywords:
მანდარინი, სასუქები, უნშიუAbstract
ჩვენი კვლევა მანდარინ უნშიუს ნაყოფების აქროლადი კომპლექსის ფენოლური კვების რეჟიმის გავლენის შესწავლის გაგრძელებაა.
Downloads
References
ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთში მონოტერპენული ნახშირწყლების ფრაქციის შედგენილობაზე.//სუბტროპიკული კულტურები N 1, 1980
თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1981). მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა. სუბტროპიკული კულტურები, 4(174), 38–43. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2875
ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთის შემადგენლობაზე.// სუბტროპიკული კულტურები N 5, 1984.
ე. მ. ჯაყელი, გ. ხარებავა - ეტრელის, ჰიდრელის და დიჰიდრელის გავლენა ფორთოხლების-ადგილობრივისა და ვაშინგტონ-ნაველის ნაყოფების აქროლად კომპლექსზე.//სუბრტროპიკული კულტურები N 1, 1991 წ.