Plant nutrition regime of Unsiu tangerine and the chemical composition of the essential oil from fruit peel [Fertilizers]
Keywords:
მანდარინიAbstract
ეთეროვანი ზეთების შედგენილობაში შემავალი აქროლადი ნაერთები სპეციფიკურ არომატს ქმნიან და აქტიურად მონაწილეობენ ნაყოფის გემოს ფორმირებაში. წინამდებარე ნაშრომში გაშუქებულია კვების რეჟიმის ზოგიერთი ვარიანტის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიურ შედგენილობაზე.
Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
1981-06-17
How to Cite
Tavdgiridze, G., & Kharebava, L. (1981). Plant nutrition regime of Unsiu tangerine and the chemical composition of the essential oil from fruit peel [Fertilizers]. Subtropical Crops, 4(174), 38–43. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2875
Issue
Section
Articles