აზოტოვანი სასუქების ფორმების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის ბიოქიმიურ შედგენილობაზე

აზოტოვანი სასუქების ფორმების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის ბიოქიმიურ შედგენილობაზე

ავტორები

  • გულთამზე თავდგირიძე ბათუმის შოთა რუსთაველის სახელმწიფო უნივერსიტეტი https://orcid.org/0000-0001-9277-2056

საკვანძო სიტყვები:

მანდარინი, აზოტოვანი სასუქები

ანოტაცია

საქართველოს სუბტროპიკულ ზონაში ციტრუსოვანთა კულტურებს შორის მანდარინი უნშიუ, შედარებით მაღალი ყინვაგამძლეობისა და მოსავლიანობის გამო, ყველაზე მეტადაა გავრცელებული.

##plugins.generic.usageStats.downloads##

##plugins.generic.usageStats.noStats##

ჩამოტვირთვები

გამოქვეყნებული

1979-06-09

როგორ უნდა ციტირება

თავდგირიძე გ. (1979). აზოტოვანი სასუქების ფორმების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის ბიოქიმიურ შედგენილობაზე. სუბტროპიკული კულტურები, 2(166), 85–90. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2878

გამოცემა

სექცია

Articles
Loading...