სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე

სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე

Authors

Keywords:

მანდარინი, სასუქები, უნშიუ

Abstract

ჩვენი კვლევა მანდარინ უნშიუს ნაყოფების აქროლადი კომპლექსის ფენოლური კვების რეჟიმის გავლენის შესწავლის გაგრძელებაა.

Downloads

Download data is not yet available.

References

ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთში მონოტერპენული ნახშირწყლების ფრაქციის შედგენილობაზე.//სუბტროპიკული კულტურები N 1, 1980

თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1981). მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა. სუბტროპიკული კულტურები, 4(174), 38–43. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2875

ა.შ. ბურჭულაძე, ლ. გ. ხარებავა-კვების რეჟიმის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთერზეთის შემადგენლობაზე.// სუბტროპიკული კულტურები N 5, 1984.

ე. მ. ჯაყელი, გ. ხარებავა - ეტრელის, ჰიდრელის და დიჰიდრელის გავლენა ფორთოხლების-ადგილობრივისა და ვაშინგტონ-ნაველის ნაყოფების აქროლად კომპლექსზე.//სუბრტროპიკული კულტურები N 1, 1991 წ.

Published

1992-06-09

How to Cite

თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1992). სასუქების გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფებში ეთერზეთის შედგენილობაზე. Subtropical Crops, 6, 68–71. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2879

Issue

Section

Articles

Most read articles by the same author(s)

Loading...