ქართული ორგანული ჩაის წარმოების ტექნოლოგიის დამუშავება (ცნობა 1)

ქართული ორგანული ჩაის წარმოების ტექნოლოგიის დამუშავება (ცნობა 1)

ავტორები

  • შოთა ლომინაძე
  • ლავრენტი ბიგვავა
  • ფრიდონ ჭანუყვაძე
  • ქეთევან ჩიკაშუა
  • გიორგი ჯიჯიეშვილი

DOI:

https://doi.org/10.52340/jsc.2010.01.207

ანოტაცია

According to the authors, Georgia has multiple factors positively affecting the development of the organic tea within the country premises. It has been shown that usage of organic fertilisers significantly inreases output of topsoil and facilitates proper growth and productivity of the tea phant itself.

Downloads

Download data is not yet available.

ჩამოტვირთვები

გამოქვეყნებული

2010-07-06

როგორ უნდა ციტირება

ლომინაძე შ., ბიგვავა ლ., ჭანუყვაძე ფ., ჩიკაშუა ქ., & ჯიჯიეშვილი გ. (2010). ქართული ორგანული ჩაის წარმოების ტექნოლოგიის დამუშავება (ცნობა 1). სუბტროპიკული კულტურები, (1-4), 207–211. https://doi.org/10.52340/jsc.2010.01.207

გამოცემა

სექცია

Articles

ამ ავტორ(ებ)ის ყველაზე წაკითხვადი სტატიები

Loading...