ქართული ორგანული ჩაის წარმოების ტექნოლოგიის დამუშავება (ცნობა 1)
DOI:
https://doi.org/10.52340/jsc.2010.01.207ანოტაცია
According to the authors, Georgia has multiple factors positively affecting the development of the organic tea within the country premises. It has been shown that usage of organic fertilisers significantly inreases output of topsoil and facilitates proper growth and productivity of the tea phant itself.
Downloads
Download data is not yet available.
ჩამოტვირთვები
გამოქვეყნებული
2010-07-06
როგორ უნდა ციტირება
ლომინაძე შ., ბიგვავა ლ., ჭანუყვაძე ფ., ჩიკაშუა ქ., & ჯიჯიეშვილი გ. (2010). ქართული ორგანული ჩაის წარმოების ტექნოლოგიის დამუშავება (ცნობა 1). სუბტროპიკული კულტურები, (1-4), 207–211. https://doi.org/10.52340/jsc.2010.01.207
გამოცემა
სექცია
Articles