მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა

მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა

ავტორები

საკვანძო სიტყვები:

მანდარინი

ანოტაცია

ეთეროვანი ზეთების შედგენილობაში შემავალი აქროლადი ნაერთები სპეციფიკურ არომატს ქმნიან და აქტიურად მონაწილეობენ ნაყოფის გემოს ფორმირებაში. წინამდებარე ნაშრომში გაშუქებულია კვების რეჟიმის ზოგიერთი ვარიანტის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიურ შედგენილობაზე.

Downloads

Download data is not yet available.

ჩამოტვირთვები

გამოქვეყნებული

1981-06-17

როგორ უნდა ციტირება

თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1981). მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა. სუბტროპიკული კულტურები, 4(174), 38–43. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2875

გამოცემა

სექცია

Articles

ამ ავტორ(ებ)ის ყველაზე წაკითხვადი სტატიები

მსგავსი სტატიები

თქვენ ასევე შეგიძლიათ მსგავსი სტატიების გაფართოებული ძიების დაწყება ამ სტატიისათვის.

Loading...