მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა
საკვანძო სიტყვები:
მანდარინიანოტაცია
ეთეროვანი ზეთების შედგენილობაში შემავალი აქროლადი ნაერთები სპეციფიკურ არომატს ქმნიან და აქტიურად მონაწილეობენ ნაყოფის გემოს ფორმირებაში. წინამდებარე ნაშრომში გაშუქებულია კვების რეჟიმის ზოგიერთი ვარიანტის გავლენა მანდარინ უნშიუს ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიურ შედგენილობაზე.
Downloads
Download data is not yet available.
ჩამოტვირთვები
გამოქვეყნებული
1981-06-17
როგორ უნდა ციტირება
თავდგირიძე გ., & ხარებავა ლ. (1981). მანდარინ უნშიუს კვების რეჟიმი და მისი ნაყოფის კანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობა. სუბტროპიკული კულტურები, 4(174), 38–43. Retrieved from https://journals.4science.ge/index.php/jsc/article/view/2875
გამოცემა
სექცია
Articles